EEN BOEKJE OVER OPEN

Wie zijn wij en wat doen wij?

 

Zelf je eigen boek schrijven, maken, drukken en uitgeven? Of op zoek naar een drukkerij voor de productie van een grote oplage, bijvoorbeeld van tijdschriften? Niet alleen kun je bij Book Builders je kopij laten drukken, ook verzorgen we eventueel de grafisch vormgeving van boeken, magazines en covers. En twijfel je nog over je kopij? Laat je teksten dan redigeren door een van onze redacteuren en verzeker je zelf van een juiste publicatie.

 

 

Een uitgave om trots op te zijn.

 

Opererend vanuit Nijmegen bedienen wij nu meer dan 20 jaa lang de professionele markt als het gaat om boekdruk, magazine-ontwikkeling, realisatie van educatieve uitgaven, e-bookproductie en het opmaken van proefschriften, scripties, periodieken en covers. Jij zorgt voor aanlevering van de kopij, wij regelen de druk en eventueel de vormgeving en uitgave van het manuscript. Daarbij letten we nauw op het soort uitgave en stemmen druktechnieken daarop af. Continue monitoring van het proces en onze kennis van grafische vormgeving, zorgen voor het beste en mooiste resultaat: een uitgave die gelezen wordt en waar jij trots op bent. Bekijk voorbeelden van uitgaven die wij eerder verzorgden.

 

 

Boeken maken is aan relaties werken.

 

Zowel grote uitgeverijen, bedrijven en scholengemeenschappen als startende schrijvers en studenten kunnen een beroep doen op onze dienstverlening. Met hen gaan wij graag een langdurige relatie aan, want naast het bouwen van boeken, werken wij ook graag aan het bouwen van relaties. Daarop is het tarief dan ook afgestemd: schappelijk en scherp.

 

 

Dit was ons verhaal. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Neem gerust contact op om persoonlijk kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Book Builders.

 

 

  • Betrokken bij jouw uitgave
  • Scherpe tarieven
  • Snel resultaat
  • Grafisch sterk
  • Ondersteunt startende schrijvers
  • Voor hulp bij schrijven, drukken, uitgeven en verkopen

 
Deel ons met je netwerk!

CONTACT

Kom gerust een keer bij ons langs of vul het onderstaande formulier in voor vragen.

Korte Bredestraat 13

6543 ZM

Nijmegen

 

@   info@bookbuilders.nl

T   024 - 641 90 92

M   06 - 47 66 28 14

 

Formulier versturen...

Er is een onbekende error.

Formulier verstuurd.

KvK Nijmegen nr.   636.83.911                        BTW nr.   NL855352139B01             Bankrekening nr.   NL 70 INGB 0007 876 712