MOGELIJKHEDEN

Laat je eigen boek maken, magazine drukken of
e-book produceren.

 

Zelf je eigen boek schrijven, maken, drukken en uitgeven? Of op zoek naar een drukkerij voor de productie van een grote oplage, bijvoorbeeld van tijdschriften? Niet alleen kun je bij Book Builders je kopij laten drukken, ook verzorgen we eventueel de grafisch vormgeving van boeken, magazines en covers. En twijfel je nog over je kopij? Laat je teksten dan redigeren door een van onze redacteuren en verzeker je zelf van een juiste publicatie.

 

 

 

Een audioboek ontwikkelen

 

Audioboeken, in de volksmond ook wel luisterboeken, winnen aan populariteit. Een audioboek wordt bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt tijdens het autorijden. Je hebt je handen vrij om te sturen en toch kun je een boek ‘lezen’. Ook is een audioboek ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken voor educatieve doeleinden. De combinatie van luisteren en lezen zorgt er namelijk voor dat informatie sneller blijft hangen. Een audioboek laten ontwikkelen?Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

 

 

      

Een e-book laten maken

 

Laat documenten digitaal maken, zodat ze gelezen kunnen worden op een smartphone, tablet, laptop, e-reader of computer. Makkelijk, want lezers passen zelf het lettertype aan naar een voor hen prettig formaat. Bovendien kun je in een e-book handige links en filmpjes plaatsen. Daarmee maak je de inhoud nog interessanter en aantrekkelijker. Book Builders helpt je graag bij de ontwikkeling van een professioneel ingericht e-book waarmee je lezers boeit. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een cover laten maken

 

Een kaft of cover geeft een eerste indruk van je boek, magazine of proefschrift. En die indruk maak je maar één keer. Softcovers, hardcovers, ringband, paperback, wel of geen rugtitel… jij kiest, wij maken. Book Builders heeft verstand van grafische vormgeving en ontwerpt graag. Niet alleen covers, maar ook de vormgeving van je complete uitgave kun je door ons laten verzorgen. Mail ons wat je in gedachte hebt en wij nemen contact met je op!

 

 

 

Druktechnieken

 

Voor het beste resultaat is de gebruikte druktechniek van belang. Het ontwikkelen van boeken vraagt om een andere druktechniek dan bijvoorbeeld het maken van magazines. Daarbij zijn natuurlijk ook jouw wensen van belang. Kies je voor offset of digitaal drukken? Hoe groot is de oplage? En welke boekomslag of kaft moet er worden gebruikt? Book Builders adviseert graag over de meest bruikbare technieken en weet welke druktechniek het best bij jouw uitgave past. Neem contact op.

 

 

Advies bij het maken van een boek

 

Je eigen boek laten maken en uitgeven? Hulp bij het schrijven van de teksten? Of vragen over het opmaken van een magazine of proefschrift? Welke vraag je ook hebt, wij beantwoorden hem graag. En weten we het antwoord niet? Dan vragen we onze specialisten op het gebied van tekstschrijven, vormgeving en IT om raad. Neem contact op.
Deel ons met je netwerk!

CONTACT

Kom gerust een keer bij ons langs of vul het onderstaande formulier in voor vragen.

Korte Bredestraat 13

6543 ZM

Nijmegen

 

@   info@bookbuilders.nl

T   024 - 641 90 92

M   06 - 47 66 28 14

 

Formulier versturen...

Er is een onbekende error.

Formulier verstuurd.

KvK Nijmegen nr.   636.83.911                        BTW nr.   NL855352139B01             Bankrekening nr.   NL 70 INGB 0007 876 712